Rijbewijs en Vakbekwaamheidmodule RVM1-C: Oefenexamen

Online cursus Rijbewijs en Vakbekwaamheidmodule RVM1-C: Oefenexamen

De online cursus voor Rijbewijs en Vakbekwaamheidmodule RVM1-C: Oefenexamen is interactief en leerzaam. Wij nemen jou mee door alle kennis die nodig is om als beroepschaffeur aan de slag te mogen gaan. Na het afronden van de rvm 1-c modules ben jij helemaal klaar voor jouw examen.

Je staat op het punt om de oefenexamens van Rijbewijs en Vakbekwaamheid module 1-C1 (RVM1-C1) te maken. Deze oefenexamens bestaan uit 65 meerkeuzevragen per examen. Als je meer dan 80% van de vragen goed hebt (52 van de 65 vragen), heb je het oefenexamen met succes behaald. Het behalen van een oefenexamen in deze online cursus zou betekenen dat je geslaagd bent voor het examen bij het CBR. 

Wil je na het behalen van je rijbewijs C(1) aan de slag als beroepschauffeur? Dan moet je na het volgen van de RVM1-C modules, ook nog de VM2-C en VM3-C modules volgen. Dit zijn aanvullende modules waarin je meer leert over het technische aspect en de nodige wetgeving voor het vervoeren van goederen.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Rijbewijs en Vakbekwaamheidmodule RVM1-C: Oefenexamen' leer jij de eerste basisprincipes om als beroepschauffeur aan het werk te mogen gaan. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van verkeerssituaties en gevaarherkenning
  • Kennis van alle verkeerstheorie 
  • Voorbereiding op het officiële CBR theorie-examen

Duur en studiebelasting

Deze online cursus neemt ongeveer  2 uur in beslag. Om een goed rendement te halen uit de cursus is het aan te raden deze uren over verschillende momenten te verdelen.

Doelgroep

Voor iedereen die meer kennis wil opdoen over het worden van beroepschauffeur en al in bezit is van een rijbewijs.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

Deze online cursus bestaat uit: tekst, afbeeldingen, verschillende vraagsoorten, video’s, illustraties en animaties.

Toetsing

In de cursus staan veel oefenvragen en toetsen. Voor het behalen van je RVM1-C zal je examen moeten doen bij het CBR

Certificaat

Na afloop, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Informatie-analyse